Plan van aanpak

Concept – 3D visualisatie – Technische plannen – Planning & Opbouw

 

Kennismaking.

Eerst even vrijblijvend kennismaken? Heel fijn! Ik vind het steeds boeiend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Terwijl we rond de tafel zitten, krijgt je meer inzicht in de werkwijze van mijn bureau en een blik achter de schermen van de gerealiseerde projecten. Daarna gaan we van start om het idee in zijn totaliteit te bespreken.

Stappenplan.

  • Van idee tot concept

Na de uitwisseling van de ideeën, worden alle aspecten grondig geanalyseerd en het creatief denkproces kan beginnen. Het rudimentair ontwerp transformeert tot een concept. Dit kan gezien worden als een gezamenlijke werktekening waarbij de input van beide partijen van groot belang is. Samen streven we naar een esthetisch, kwalitatief en uitgepuurd geheel.

  • Van voorontwerp tot definitief ontwerp

Het concept vertaalt zich in een voorontwerp, met concrete maatvoering en materialisatie. We staan in voor het opstellen van een raming voor het geheel, om zo de budgetten onder controle te houden. Van zodra het ontwerp is goedgekeurd, worden definitieve plannen gemaakt. Klaar voor uitvoering.

Realisatie.

Gespecialiseerde aannemers vormen een team die de uitvoering realiseren. Het volledig traject zal door middel van periodieke werfopvolging nauwlettend opgevolgd worden.


Samenwerken?

Bent u op zoek naar een samenwerking voor een tentoonstelling, een installatie, een interieur – of meubelontwerp. Geef gerust een seintje!

 

_DSC0044.jpg

Het magazine Imagicasa brengt een spring 2019 editie uit met focus op Belgisch design. Tekst door Ditte Van Doninck