MIAT

De balie is in cortenstaal opgebouwd wat een industriële look & feel geeft.
Het materiaal wordt gekozen omwille van de langere levensduur.

Zowel in de shop, de vestiaire als in de inkomhal wordt een metalen kastensysteem ontworpen volgens de werking en functionaliteit van het museum.
Hierdoor krijgt het geheel een uniform karakter.

Doordat het als modulair systeem wordt opgebouwd kan het steeds aangepast en verplaatst worden. Een flexibel systeem dat snel in en uit elkaar gehaald kan worden.

_DSC0119

 

_DSC0134

_DSC0136.jpg

 

Locatie : Industriemuseum Gent
Status : Uitgevoerd 2018

WAYFINDING

babyvoedingbalieborstvoedingbuggyparkcafeEHBOlockerluiertafelShoptoiletvestiaire

trappen

 

Grafisch ontwerp STIELL
Foto’s Jonas Heirwegh

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *